Виж само едно мнение
  #56  
Стар 07-06-2023
sa6o91 sa6o91 не е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: Jan 2011
Мнения: 159
Благодари: 747
Получил благодарност:
31 пъти в 21 поста
Сваляния: 2
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от vasilstf Вижте мненията
Що продължаваш да се правиш на идиот. Ясно ти е казано какво може и при какви условия. Да, за едни може едно, за други - друго. Ти избираш от кои да си, написах ти го преди няколко страници. Прецакал си се, пий студена вода и го приеми. Ако вместо да си настройваш сам антената си беше купил приемник, щяха да ти подарят антена. Дори да го беше наел, за няколко месеца има опция да стане твой - дори по-евтино отколкото се продава, а антената отново ти е подарък. Това прочете ли го, преди да се хвърлиш на първата "оферта", която си видял?
Хванал си оферта, в която ясно се споменава, че ТРЯБВА ДА ИМАШ СОБСТВЕНО ОБОРУДВАНЕ, а ти се дразниш, че искат да ти продадат такова. Малко мисъл трябва, ама навреме. Хората са казали - това е като месечния цикъл - не дойде ли навреме, не го чакай!
Не съм се хвърлил. Първоначално регистрирах два приемника от булсатком. Свързах се със служител на неосат и поисках да си закупя приемник, защото на този етап искам да го използвам месец за месец и искам да съм коректен. Сега вече разбрах, че не е трябвало да го купувам, но както и да е. Ако бях от махалата щях веднага да получа пълен комплект. Не е проблема в парите, но ако закупувам антената ще си избера каквато искам. За оператара не е проблем дали вече съм си закупил приемник за 36 лева и при доплащане на сумата можеше да предостави и антена, като държа да отбележа, че не ми е необходима стойка и конвертор, а искам да имам по-голям запас, защото очевидно за bulgaria sat 1 е необходима по-голяма антена от 65 см.

Последно редактирано от sa6o91 : 07-06-2023 на 21:49
Отговори с цитат