Виж само едно мнение
  #132  
Стар 31-05-2023
Човек Човек не е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: Nov 2022
Мнения: 159
Благодари: 40
Получил благодарност:
34 пъти в 27 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от d.hristov Вижте мненията
Обяснявам за А1 когато някой влезе с думата, те са ДЛЪЖНИ да кажат тук. Не, фирмата не е длъжна нищо да обяснява точно тук, това че аз съм решил да съм полезен и си получавам хейт за което си е моя работа. Аз ако нещо не ми е Ок не го плащам, не се шегувам с А1, там си гледам и не го казвам за да дразня. Мен лично Неосат не ми покрива 100% от нуждите и затова ми е резервен вариант.

Аз знам доста работи, говоря с когото трябва, но няма как такива неща да бъдат написани тук, гледам да подхърлям информация толкова, колкото може. Ако се видим лично с теб, мога много неща да ти разкажа, но публично няма как това да стане.
Аз като един "прост" клиент на Неосат да ти кажа, че когато една информация не може да се споделя публично, то тя най-вероятно е неудобна за субекта за когото се отнася т.е. Неосат като фирма... Така. И аз съм един от тия дето зададоха нормален въпрос БЕЗ да съм задължавал ,по вашите думи някой от Неосат да се обяснява тук, а просто да се разреши проблема. Така че оправданията от Ваша страна да зарязваме Неосат и да ставаме абонати на други оператори, както и как ти лично си бил на A1 и си нямал никакви проблеми меко казано са неуместни така да го кажем, за да не обидим леко наранимата ти душица
Отговори с цитат