Виж само едно мнение
  #432  
Стар 20-09-2020
mistor mistor е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Sep 2007
Мнения: 1,254
Благодари: 123
Получил благодарност:
610 пъти в 320 поста
Сваляния: 52
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Ненен Вижте мненията
А по въпроса с допълнителните разходи - направи като другите - купувай КА модули на по 40 лв и ги продавай по на 50-60 на клиентите - ще си избиеш и разходите и минималните гаранции поне за 1 месец. Някои оператори вече го правят.
Освен модула има и цена на картата . И така се формират тези 50-60лв . Избиване няма , защото не знам кой ще е този дето само заради неговата програма ще ги плати тези пари . Отделно такъв тип продажба ще е некоректна . Ако ти си клиента и купиш карта от един оператор и след време по обективни причини трябва да минеш на друг оператор , картата ти е за боклука , а може и модула . От цялата работа само оня с дайрето си взема паричките чисто .
Другите ядове и разправии , разходи и енергия няма смисъл да се коментират . И въпреки това повечето оператори си свършиха работата , т.е. неговата работа , да му организират гледането на канала и да му преброят рейтинга . Само , че от обещанието в септември да тръгнат сутрешен блок , новинарски емисии и ... нищо не се случи . Та всеки зрител дали е щастлив , че обещанията не са изпълнени .
Отговори с цитат