Виж само едно мнение
  #10  
Стар 13-10-2016
БатеГойко БатеГойко е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: May 2010
Местоположение: Индианските степи
Мнения: 1,564
Благодари: 327
Получил благодарност:
513 пъти в 301 поста
Сваляния: 82
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитат:

"Днес всички българи записахме една ОГРОМНА победа над картела. Борба, която водихме месеци наред, завърши с решение на КЗК, което описва, това, което ние от VM Petroleum Ви доказвахме с месеци с реалната си работа. На практика, с действията си ние, и всички вие, които зареждахте при нас, принудихме държавните органи да си свършат работата. Нещо, което, незнайно защо, ГОДИНИ наред те пренебрегваха.
С доказването на картела в горивата беше доказан и другият факт - че институциите си затварят често очите в полза на картелите, и предпочитат да не си свършат работата. А тяхната работа е да защитават интереса на народа. Вместо това, статуквото е пуснало пипала навсякъде, легализирайки грабежа си над хората.
Днес много хора, начело с премиера Борисов, си приписаха заслугите за разкрития картел, а сервилни медии услужливо пропуснаха факта, че ЕДИНСТВЕНАТА жалба, заради която се сезира КЗК е подадена от мен и екипа ми. Не беше отбелязан и фактът, че VM Petroleum продава горивата си към момента с разлики от 15 до 100% от останалите вериги, печели и се разраства. Значи може!"

http://mareshkizaprezident.bg/medii/...parva-zapochva

Багерите на Марешки усилено копаят до околовръстното при "Люлин" в София.Бензиностанцията трябва да отвори преди изборите.
Че е популистки ход на Марешки,това е ясно,важното е цената на дизела да падне,защото ме зарибиха някои колеги от форума и аз си купих една пушилка "Фабия".
Отговори с цитат