Виж само едно мнение
  #1  
Стар 31-05-2010
Аватара на dsc
dsc dsc не е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Mar 2010
Местоположение: Варна
Мнения: 2,062
Благодари: 1,863
Получил благодарност:
3,507 пъти в 1,148 поста
Сваляния: 71
Ъплоуди: 3
По подразбиране Успешните действия срещу пиратството

Не,че тук има такова "животно" като шеринг ,но е добре да сме информирани за някои произволи в Полша и се извинявам за превода


Успешните действия срещу пиратството

20 май. полицаи от отдел търговията с оръжие. Икономическата престъпност и корупцията в полицията област Zduńska Вола щаб и Министерството на търговията с оръжие. Икономическата престъпност регионално полицейско управление в Лодз, в сътрудничество с отдела служители търговията с оръжие. пиратството Canal + Cyfrowy , платформата операторът на CYFRA +, проведе успешни действия срещу пиратски телевизия, която в продължение на няколко месеца през интернет без разрешение от разрешаването на достъп до криптирани телевизионни програми CYFRA + и Cyfrowy Polsat близо 80 души в цялата страна.
Така нареченият извършителя. sharingu интернет е арестуван. Той е заплашен с наказание лишаване от свобода до 3 години .

Това действие е внимателно планирани и изпълнявани. В резултат на това полицията спря населението Zduńska ще "донор" sharingu Интернет и иззети дома си компютър, лаптоп, два цифрови декодери, карта за достъп и голям брой устройства с незаконния, извършителят използвани за предоставяне на телевизионни програми CYFRA + и Cyfrowy Polsat Уеб интернет страница. Събрани данни ще достигне до всички лица, които са незаконно споделят от извършителя на телевизионния сигнал.

- Споделяне на интернет е пират приемане на цифрови платформи състои на разделение на властите абонамент карти на един или няколко члена на дузина. Това е форма на кражба TV сигнал в нарушение разпоредбите на Закона от 5 юли 2002 г. относно защитата на някои електронни услуги, основаващи се на или състоящи се от достъп под условие, заплашени с лишаване от свобода за 3 години. Действията в Zduńska Вола е четвъртият такова действие, която се провежда с полицията тази година. Инициаторите и участниците на всички бивши служители на отдел търговията с оръжие. пиратството Canal + Cyfrowy - заяви Збигнев тераса, директор на отдел.

Искания за съдебно преследване и наказание на извършителите и всички лица, които са незаконно се възползвали от sharingu интернет са представени от Асоциацията на разпространителите на телевизионни програми SIGNAL .

CYFRA + е един от основателите на Асоциацията на разпространителите на телевизионни програми SIGNAL , които работи за защита на правата на потребителите и участниците в телевизионния пазар. Неговата цел е да се предотврати кражбата на телевизионни сигнали по кабел и цифрови платформи, фишинг и фалшифицирането на оригинално оборудване, пускането на пазара на фалшиви карти и незаконното разпространение на декодери. СИГНАЛ сътрудничи с организации със сходни цели, както и с правоприлагащите органи закона. Чрез дейностите, осъществявани - включително семинари, обучения, информационни кампании - Асоциацията разпространява информация за опасностите от телевизия пиратството, необходимостта от зачитане на интелектуалната собственост. CYFRA + допълнение към асоциирането включва: Cyfrowy Polsat, кабелна N, Aster, UPC, INEA, HBO, MTV Полша, Satel, Lege Artis служба и от март 2010 г. полски Telecom асоциация е партньор на полския състав на електронни съобщения.


</span>
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на dsc за този полезен пост :
bu12tras (31-05-2010)