Виж само едно мнение
  #24  
Стар 16-10-2014
темил темил не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Sep 2014
Мнения: 18
Благодари: 8
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Brian Вижте мненията
Дефинирай лош звук. Аз в детската на Samsung 37C6000 имам закачен Sony TA-F45 с тонколони SS-E215V и през слушалките и през скарт звука е с еднакво качество. Не съм музикален инвалид определено и имам много добър слух. Телевизора има разни ефекти които работят само на слушалки - СРС експандер за виртуално долби - също не влошава качеството. Наистина дефинирай с научни термини къде са дефектите на звука, за който казваш, че е отвратителен.
Тук искам да отговоря и на двамата.
Преходника който ползувах /той е от стария ТВ Самсунг/ е с два аудио изход и вход , един видео и един S видео.Пробвах - не става.Имам такъв кабел - Скат/ 6 чинча но не знам как да го пробвам на този преходник с 2 изхода-R/ L Този ТВ има 1 скарт а стария 2. Не знам това има ли някакво значение
Не мога да дефинирам с научни термини звука. Завършил съм музика, но не тон режисура.Общо тона,който излиза от тонколоните е сух-дървен.Преобладават високите честоти, басите -почти ги няма,звучат като струни опънати на шпертплат, средните ч.- безлични, звука няма дълбочина , няма пълна звукова картина / липсват инструменти/ Пробвах с корекциите на усилвателя, но разлика почти няма .
Благодаря! Поздрави!
PS Проверих в нета за аудио конвертора,но го намерих чак в Китай /онлайн/, с доставката някъде към 15-16лв. Някой да ми подскаже има ли го и къде в Б-я.
Отговори с цитат