Виж само едно мнение
  #55  
Стар 21-06-2013
Аватара на Dalavera
Dalavera Dalavera не е на линия
Просто той!
 

Дата на присъединяване: Jul 2008
Местоположение: София
Мнения: 547
Благодари: 93
Получил благодарност:
127 пъти в 100 поста
Сваляния: 8
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Longines Вижте мненията
Понеже се наслушах на глупостите на почти всички бастуни,дай да решиме проблема за 5 мин!
Първо ми обясни,как към туин конвертор връзваш три ресивера,та даже и четвърти чака!Кратко и ясно!5 пъти те попитах и нито един път не отговори!
Колега извинявам се но да беше прочел по внимателно написаното от мен щеше да разбереш колко приемника има включени в МОМЕНТА. В пост #42 съм ти отговорил. Значи ще напиша пак: Когато си купих Xtrenda на антената ми беше монтиран конвертор INVACOM TFW-031(двоен) с който се получи тази :несъвместимост" - ако мога така да я нарека. После занесох приемника в един приятел и там го пуснахме на съвсем обикновен конвертор и приемника си заработи нормално. От там се породи в мен съмнението за работата на конвертора ми INVACOM TFW-031. Свалих инвакома и сложих най-стария ми конвертор EUROSTAR ESKD-T2 (двоен) ей така само за проба. С него също нямах проблеми всичко си заработи. После си поръчах и си купих INVERTO IDLR-QUDFOO-CLASS-OPP RED CLASSIC (четворен) към който са вързани в МОМЕНТА три и се чака четвърти приемник, пост #32. Преди да установя още със сигурност, че Xtrend-a има тази "несъвместителност" с инвакома си бях поръчал още един инваком четворен който в момента си седи в кутийката, а гледам в момента с INVERTO IDLR-QUDFOO-CLASS-OPP RED CLASSIC (четворен). На практика в нас сега имам два инвакома един двоен и един четворен (неразпечатван). Най-стария EUROSTAR ESKD-T2 (двоен) също си седи за резерва и да кърпи положението. Сега вече ясно ли е? В пост #42 бях написал още: "Който не вярва може да се убеди сам на место в написаното от мен срещу поемане на разноските от желащия-невярващия за смяна на сегашния конвертор с INVACOM-a."
В пост #14 колегата МиленТТ е посочил, че и той има същия проблем. Така, че явно не съм само аз с тази несъвместителност - ако може така да се нарече !
__________________
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;
Отговори с цитат