Виж само едно мнение
  #42  
Стар 26-10-2012
Аватара на valbg
valbg valbg не е на линия
Корейче и половина
 

Дата на присъединяване: Jan 2011
Местоположение: London
Мнения: 610
Благодари: 61
Получил благодарност:
129 пъти в 89 поста
Сваляния: 17
Ъплоуди: 1
По подразбиране

@datajumanji - Ще се въздържа(м) от коментар, защото не смятам, че е необходимо да падам на нивото ти. Колко съм неграмотен, неук и некомпетентен - всеки може да си прецени сам. Чест ти прави, че тръгна да ме обиждаш заради призива ми хората да не се карат за глупости. За мое най-голямо съжаление, напоследък изводите ми за народопсихологията се базират на индивиди като теб.

@НСБОБ - Ти май не прочете какво написах - всъщност защитих сериала, и също съм на мнение, че малко по малко българската кинематографична индустрия се възражда; да не говорим че писах в 00:00 GMT, доста след като епизодът беше излъчен.

@всички - Това форум за сателитна телевизия ли е или за българска граматика? В края на деня (може да е фразиологична фраза от английски, която показва ниското ми владеене на езика, колега datajumanji, признавам, че за 5 години във Великобритания, познанията ми над български език и граматика не са това което бяха, за което искренно се извиниявам ако се чувстваш раздразнен) според мен е достатъчно да се разбираме. Такива 3-4 страници дискусии за това дали дадедна дума се пише с О или У не смятам че трябва да разводняват темата на разговор.
__________________
55'' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD
Отговори с цитат