Виж само едно мнение
  #7  
Стар 22-12-2011
турбо турбо е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Feb 2011
Мнения: 840
Благодари: 311
Получил благодарност:
267 пъти в 165 поста
Сваляния: 33
Ъплоуди: 2
По подразбиране

Този raikonen го познавах съвсем обикновен човек работещ нормална работа, не е продавал нищо пиратско както най-вероятно ще напишат. Човекът си правеше субтитри за удоволствие. Добре че го качиха свободно този филм, за да не си даваме парите напразно за тази боза. Сигурно сега и мен ме чака 10 год присъда за дето съм го гледал без да им платя. Интересно ми е какъв ще бъде репортажа на Нова ТВ по-темата сигурно ще ги изкарат по черни от дявола тези хора (понеже филма бил техен).

Добре де целият филм е бъкан от реклами всяка сцена фокусира върху марка за битова и компютърна техника, кафета, GSM оператори и непомня още какво и тея кожудери ще ни карат и пари да им даваме за този по скоро рекламен клип отколкото филм.

Най-вероятно от аренабг са ги издали хората, той както и замунда отдавна се знае, че съдействат на полицията и разпространителите само и само да са онлайн. Като се замисля задъжаните защо не са качили филма в пиратбей или друг независим тракер и тогава ще ги хванат за шапките.

Ако сте забелязали всички удари по тракери стават около нова година, за да могат да отчетат дейност въпросните мега полицай, които оставиха над 40 автомобили да изгорят в София без да си мръднат пръста. Сигурно нова тв е дала някой лев за коледни премий, на (анти мафиотите), за да изловят тези, които са ги ощетили.

Последно редактирано от турбо : 22-12-2011 на 15:09
Отговори с цитат