Виж само едно мнение
  #5  
Стар 30-08-2011
dolby dolby не е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Jan 2009
Мнения: 2,701
Благодари: 799
Получил благодарност:
527 пъти в 369 поста
Сваляния: 33
Ъплоуди: 2
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от турбо Вижте мненията
Като цяло е ясно бъдещето е в IPTV по ред причини: сигнала не се възпрепятства от атмосферни условия и не зависи от местоположението на абоната, може да се изполва през всеки интернет доставчик, няма нужда да се наемат скъпи транспондери от спътниците (абоната сам заплаща за преносната среда - плаща си интернета), не се налага заемане на цялата честотна лента, предлагат се услуги които няма как да се предлагат по досегашните начини на разпръскване. Има варианти при който сигнала може да се приема и ефирно. Засега това е единственият начин да се приемат телевизионни програми в формат FULL HD. Минусите са за тези, които се опитват да гледат телевизия по хитър начин не може да има шеринг или прехвърляне на сигнал между домакинствата.
Като цяло сегатоя тип услуги се изполват масово в щатите започнало е интегриране и в европа. Доставчиците го избират защото имат пълен контрол върху абоната все пак връзката е двупосочна и няма големи време закъснения както е при сателита между връзката абонат доставчик.

Ментел и те се канят да пускат коренно нова иптв услуга.
като цяло си прав но интернет връзките има още доста вода да изтече докато станат стабилни. при сат системите 99.9% от времето ги има докато при нета не е така. нета минава през много устройства /сървъри суичове медиа конвертори и т.н./ и едно като се бъгне и всичко отива на кино.
Отговори с цитат